Producten

SuperTuning Kleur- en Toonsysteem

SuperTuning

Informatie aanvragen

In dialoog met harmonie

Hoe zou u het vinden als u diverse therapieën in uw praktijk aanzienlijk zou kunnen versnellen, therapieresultaten zou kunnen verbeteren en de tevredenheid van uw cliënten duurzaam zou toenemen?

Het “2 in 1”-systeem van Bruce Copen verbindt analyse en therapie tot een sterke holistische geneeswijze van lichaam, ziel en geest nu in slechts één product voor alle niveaus van het bestaan. De unieke methodiek van dit actieve soft- en hardwaresysteem ondersteunt wereldwijd artsen en therapeuten in de moderne praktijk.

Alles wordt met deze innovatieve werkwijze mogelijk: succesvolle langetermijnbehandeling voor chronische patiënten, een voelbaar loslaten van therapieblokkades of het vrij combineren van bewezen behandelingsmethoden. Het Copen-SuperTuning-Systeem belooft u en uw medewerkers een levende, integratieve aanpak.

 

ST_sit_1-half.jpg

Boeken voor dit thema

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vinden anderen .... !
  • “Sinds vele jaren leed ik aan hevige osteoporose. Ik had al zeer veel therapieën achter mij, die geen duidelijke verandering brachten. Toen heb ik de SuperTuning-therapie geprobeerd en was al bij de eerste behandeling enthousiast. Na een aantal balanceringen ben ik nu bijna geheel pijnvrij en kan ik weer van mijn leven genieten.”
    Helga H. (73 jaar), Aalen

  • "Ik ben nog steeds razend enthousiast over de M.A.R.S. III in mijn praktijk. Ik doe er echt alles mee. Het is een heel mooi systeem om in de diepte te onderzoeken en te behandelen. Ook het maken van de energetische middelen is heel werkzaam en is een groot voordeel, ook voor mijn cliënten. Voor mij is het de investering dubbel en dwars waard."

    M. Sira, Centrum voor integratie
    geneeswijzen te Uffelte